Pentru potenta,pastila potenta, pastile potenta,impotenta,tratament potenta,natural potent,din dragoste,afrosidiac,afrosidiace,aromaterapie,elixirul dragostei, remedii potenta,spray potenta,unguent potenta,ceai potenta,tian li,meier.eross,stand-up,aromaterapie potenta,tratament impotenta,medicamente naturale pentru potenta.
 
full b56abe31b4c0ec2deded2bc8ff37adda Eros 60cps potenta naturala sanatatea sexuala masculina Stand Up - tonic sexual pentru potenta- 40 capsule - Medica Tian Li 4 fiole Tian Li 6 fiole
 
 
Sum total:   0.00 RON
Go to cart

Mucuna pruriens

Mucuna pruriens
zoom _JSHOP_ZOOM_IMAGE

 Mucuna pruriens 40 cpr ELIDOR antiparkinson si tonic sexual

Va recomandam si cele mai bune pastile de potenta Max Sensationcu folosire pentru ambele sexe (care in plus se pot face tratamente si pentru stimularea memoriei, tiuit in urechi, Parkinson, etc.) acum la un pret promotional 52,20 lei/cutie 4cps + livrare gratuita de la 4 cutii cumparate.

 Max Sensation reprezinta una din cele mai bune formule 100% naturala ce trateaza impotenta si va ajuta in rezolvarea probemelor sexuale.
Daca partenera dvs. este mai frigida sau cu lipsa de apetit sexual atunci puneti o pastila de Max Sensation in cafea sau capucino si atmosfera va fi incendiara !
partenerul sau partenera nu are chef ? pune o pastila in cafea .... si in cateva minute vine cheful si dorinta de amor ! este recomandat si femeilor frigide care nu au chef !

Oferta promotionala Max Sensation de la 4 cutii - 10% ( doar 52,20 lei /cutie ! ) + livrare gratuita

Mucuna pruriens 40 cpr ELIDOR antiparkinson si tonic sexual

RECOMANDARI Mucuna pruriens

supliment alimentar, antiparkinson, tonic sexual, este folosita si pentru tratarea disfunctiilor sexuale

COMPOZITIE Mucuna pruriens

Mucuna Pruriens powder.

FORMA DE PREZENTARE Mucuna pruriens

flacon 40 comprimate.

DOZE SI MOD DE ADMINISTRARE Mucuna pruriens

3 - 6 comprimate pe zi sau dupa sfatul medicului.

Mucuna pruriens este un leguma tropicala cunoscuta sub numele de catifea de fasole sau cowitch și prin alte denumiri comune (a se vedea mai jos), găsite în Africa, India și Caraibe.Planta este recunoscuta pentru mancarime extrema pe care o produce în contact, în special cu frunze tinere și păstăi de semințe. Aceasta are valoarea de utilizare agricola și horticola și are o serie de proprietăți medicinale.
Planta este un arbust anual, ca o viță de vie alpinism lungi, care pot ajunge la peste 15 m lungime. Atunci când planta este tânără, este aproape complet acoperita cu fire de par neclare, dar atunci când este mai în vârstă, este aproape complet liberă de fire de par. Frunzele sunt triptice, ovale, inversa oval, romb sau în formă de scară larga ovale. Partile laterale ale frunzelor sunt adesea puternic canelate și ascuțite. În plantele tinere M.pruriens, ambele părți ale frunzelor au fire de par. Tulpinile de pliante sunt doua-trei milimetri lungime. Concedii suplimentare adiacente sunt prezente și sunt de aproximativ 5 mm lungime.

Capetele de flori iau forma de panicles axial aranjate. Acestea sunt 15 - 32 cm lungime și au două sau trei, sau mai multe flori. Frunzele de însoțire sunt de aproximativ 12.5 mm lungime, axele suport ghivece de flori sunt 2.5 - 5 mm.Clopotul este de 7,5 la 9 mm lung si matasos. Cele sepale sunt mai lungi sau de aceeași lungime ca și transferuri.Coroana este purpuriu sau alb.Pavilion este de 1,5 mm lungime. Aripile sunt 2.5 - 3.8 cm lungime.

În etapa de maturare de fructe, un 4 la 13 cm de-a lungul, 1 până la 2 cm lățime-, fructe unwinged, leguminoase dezvoltă. Există o creasta de-a lungul lungimii de fructe.Coajă este foarte păros și poartă până la șapte semințe. Semințele sunt aplatizate elipsoizi uniforme, 1 - 1.9 cm lungime, 0.8 - 1.3 cm lățime și 4, 6,5 cm grosime.Hil, baza Funiculus (legătura între placenta și semințe de plante) este o. Înconjurată de o arillus semnificativă (cărnoase semințe coajă)

Mucuna pruriens poartă flori albe, lavanda, sau mov. Păstăile de semințe sale sunt de aproximativ 10 cm lungime [1] și sunt acoperite în vrac, firele de păr portocaliu care provoaca o mancarime severa în cazul în care vin în contact cu pielea. Compușii chimici responsabili pentru mancarime sunt o proteina, mucunain, [1] si serotonina. Semintele sunt lucioase, semințe negre sau maro în derivă. Acesta se găsește în Africa tropicală, India și Caraibe.
În multe părți ale lumii, Mucuna pruriens este folosit ca un furaj de important, culturi îngrășăminte necultivat și verde. [3] Deoarece planta este o leguminoasă, acesta fixează azot și fertilizează solul.

Mucuna pruriens este o plantă furajeră larg răspândită în tropice. În acest scop, planta întreagă este aliment la animale, siloz, fân sau semințe uscate. Siloz M. pruriens conține proteină brută 11-23%, fibră brută 35-40%, iar fasolea proteină brută 20-35%. Ea are, de asemenea, utilizarea în țările din Benin și Vietnam, ca un control biologic pentru problematică Imperata iarba cylindrica. [3] Mucuna pruriens se spune să nu fie invazive în afara zonei sale cultivată. [3] Cu toate acestea, planta este cunoscută a fi invazive în termen de zone de conservare de Florida de Sud, în cazul în care invadează frecvent terenurilor perturbate și hamac Rockland habitatelor de margine.

Mucuna pruriens este uneori folosit ca un înlocuitor de cafea numit "Nescafe" (a nu se confunda cu marca Nescafé comercial). Lăstari fierte, proaspete sau fasole poate fi, de asemenea, consumate. Acest lucru impune ca acestea să fie înmuiate de la cel puțin 30 de minute la 48 de ore înainte de gătit, sau apa schimbat de mai multe ori până la timpul de gătit, deoarece în caz contrar planta poate fi toxice pentru om. Descrise mai sus extrage din procesul de compusi fitochimici, cum ar fi levodopa, făcând produsul mai potrivit pentru consum. Daca sunt consumate in cantitati mari, ca alimente, neprocesate M. pruriens este toxic pentru nerumegătoare mamifere, inclusiv la om.
Medicament cu utilizări

În mod tradițional, semințele de Mucuna pruriens sunt folosite pentru tratarea disfunctiilor sexuale masculine în Tibb-e-Unani (Unani Medicină), sistemul tradițional de medicina de indo-Pakistan subcontinentul. Acesta este, de asemenea, folosit în medicina ayurvedică. Mucuna pruriens a fost demonstrat ca a imbunatatit functia sexuala la șobolani.

Plantelor și extractele sale au fost mult timp folosit în comunitățile tribale, ca un antagonist toxina pentru diverse mușcăturilor de șarpe. Cercetări privind efectele sale împotriva Naja spp.. (Cobra), [5] Echis (Saw scalate Viper), [6] Calloselasma (malaezian Pit Viper) și Bangarus (Krait) [7] au demonstrat că are potențial de utilizare în tratamentul profilactic al mușcăturilor de șarpe.

Semintele de Mucuna pruriens au fost, de asemenea dovedit a avea proprietăți antidepresive, în caz de nevroză depresive atunci cand este consumata. [8] și formulări de pulbere de semințe au demonstrat promisiunea in gestionarea si tratarea bolii Parkinson. [9]

Frunzele uscate ale Mucuna pruriens sunt uneori afumate [1]. Planta contine L-DOPA, un precursor al neurotransmițătorului dopamină. Conținutul L-dopa crește atunci când extracte sunt pregătite. L-DOPA se transformă într-dopamina, o substanță chimică importantă implicată în starea de spirit, sexualitate, și mișcare.

Preț: 40.00 RON
Cantitate: 
Copyright MAXXmarketing Webdesigner GmbH
 
 
Pentru potenta,pastila potenta, pastile potenta,impotenta,tratament potenta,natural potent,din dragoste,afrosidiac,afrosidiace,aromaterapie,elixirul dragostei, remedii potenta,spray potenta,unguent potenta,ceai potenta,tian li,meier.eross,stand-up,aromaterapie potenta,tratament impotenta,medicamente naturale pentru potenta.