Pentru potenta,pastila potenta, pastile potenta,impotenta,tratament potenta,natural potent,din dragoste,afrosidiac,afrosidiace,aromaterapie,elixirul dragostei, remedii potenta,spray potenta,unguent potenta,ceai potenta,tian li,meier.eross,stand-up,aromaterapie potenta,tratament impotenta,medicamente naturale pentru potenta.
 
full b56abe31b4c0ec2deded2bc8ff37adda Eros 60cps potenta naturala sanatatea sexuala masculina Stand Up - tonic sexual pentru potenta- 40 capsule - Medica Tian Li 4 fiole Tian Li 6 fiole
 
 
Sum total:   0.00 RON
Go to cart

Tian Li 6 fiole

Tian Li 6 fiole
zoom _JSHOP_ZOOM_IMAGE

 

Tian Li original pentru potenta

Se bea o sticluta de 10ml cu 45 minute - o ora inainte de raportul sexual.
se recomanda o fiola pe zi pentru intretinerea sanatatii, pentru tratament se recomanda o cura de 18 sticlute
Livrari la usa in Bucuresti 9 lei ! Livrari la usa in tara (sate, comune si orase) 19,90 lei !

Comenzi si la Romtelecom021.210.95.50 / RDS 031.405.61.02 / Vodafone 0723.819.700 / Cosmote 0762.866.545

Ambalare si expediere discreta a comenzilor

 

ATENTIE! Acesta este produsul original, acela cu capacelul auriu. Pe piata au aparut si copii ale produsului si care nu au aceleasi rezultate!

Pentru potenta NATURAL POTENT 6fiole L&L ADVANCEMED NATURAL POTENT 6fiole L&L ADVANCEMED 16 fiole pentru un tratament complet potenta mai aveti optiunea natural potent 4 fiole Solutia este facuta din ierburi salbatice proaspete dupa un proces stiintific de tratare, rafinare si extragere. -Aproape zece mii de persoane care au testat solutia au confirmat efectul ei minunat impotriva oboselii si revigorarea rapida a impulsului sexual. -Reteta produsului Natural potent a fost folosita initial la Curtea Imperiala a Chinei si avea functia de a intari spiritul tonificand trupul si revigorant rapid impulsul sexual. -Efectul a fost dovedit de institutiile de cercetare autorizate chinezesti, solutia fabricata dupa aceasta reteta este un produs ideal si efectiv special pentru imbunaatirea funtiei sexuale si imbunatatirea starii generale. -Indicatii natural potent : -se foloseste in ameliorarea starilor de oboseala, slabiciune, tiuit in urechi(acufene), insomnii, incaruntire prematura, IMPOTENTA SEXUALA Compozitie natural potent 6 fiole:Barren Wort, Boxrohorn Fruit, Polygonum Multiflorum, Hypoxis Minor, Damnacanthus Lidcus Gaerti, Bosschniakia Rossiea, Eleutherocus Senticossus (ginseng siberian). -Administrare natural potent: -se bea o sticluta de 10ml cu 45 minute - o ora inainte de raportul sexual. -se recomanda o fiola pe zi pentru intretinerea sanatatii, pentru tratament se recomanda o cura de 16 sticlute. -Prezentare natural potent : -cutii cu 6 sticlute cu 10ml solutie/sticluta -Atentie! -prudenta la persoanele cu hipertensiune si boli de inima -administrarea produsului concomitent cu bauturile alcoolice nu este indicata -nu se recomanda adolescentilor -administrarea de lunga durata este sigura si fara efecte secundare -deoarece in urma administrarii acestui produs durata contactului sexual se prelungeste, repetand-se de mai multe ori, se recomanda un consum suplimentar de proteine si carbohidrati. exista si varianta natural potent 4 fiole

Preț: 125.00 RON
Cantitate: 
Copyright MAXXmarketing Webdesigner GmbH
 
 
Pentru potenta,pastila potenta, pastile potenta,impotenta,tratament potenta,natural potent,din dragoste,afrosidiac,afrosidiace,aromaterapie,elixirul dragostei, remedii potenta,spray potenta,unguent potenta,ceai potenta,tian li,meier.eross,stand-up,aromaterapie potenta,tratament impotenta,medicamente naturale pentru potenta.