Pentru potenta,pastila potenta, pastile potenta,impotenta,tratament potenta,natural potent,din dragoste,afrosidiac,afrosidiace,aromaterapie,elixirul dragostei, remedii potenta,spray potenta,unguent potenta,ceai potenta,tian li,meier.eross,stand-up,aromaterapie potenta,tratament impotenta,medicamente naturale pentru potenta.
 
full b56abe31b4c0ec2deded2bc8ff37adda Eros 60cps potenta naturala sanatatea sexuala masculina Stand Up - tonic sexual pentru potenta- 40 capsule - Medica Tian Li 4 fiole Tian Li 6 fiole
 
 
Sum total:   0.00 RON
Go to cart

ULEI AROMO IASOMIE

ULEI AROMO IASOMIE
zoom _JSHOP_ZOOM_IMAGE


Pentru Potenta-ULEI AROMO IASOMIE 10ml SOLARIS

Administrare:
Se folosesc 3-5 picaturi in amestec cu 30 ml. apa, in lampa de aromoterapie, pentru odorizarea mediului ambiant, avand efect placut si relaxant. Se interzice administrarea interna. Se va evita contactul direct cu ochii.

Uleiul nostru esenţial (volatil) de iasomie este extras din Jasminum officinale (sau Jasminum Grandiflora), din familia Oleaceae, cunoscută şi sub numele iasomie comună.

Iasomia este un arbust fragil, veşnic verde, căţărător, care poate creşte până la 10 metri înălţime, are frunze de culoare verde închis şi flori mici şi albe în formă de stea, care sunt culese pe timp de noapte, atunci când aroma este cea mai intensă.

Un culegător experimentat poate culege 10.000-15.000 de flori pe noapte.

Originară din China şi India de Nord, a fost adusă în Spania de către mauri. Franţa, Italia, Maroc, Egipt, China, Japonia şi Turcia produc în prezent cel mai bun ulei esenţial de iasomie.

Numele de iasomie derivă din cuvântul persan "Yasmin" care înseamnă "darul lui Dumnezeu".

Chinezii, arabii şi indieni foloseau iasomia ca medicament pentru potenta ca un afrodisiac, precum şi pentru alte scopuri ceremoniale.

Acest ulei esenţial oferă mai mult decât doar un miros deosebit: relaxează profund, alungă depresia şi stimulează încrederea, facilitează naşterea, ajută în cazul problemelor sexuale, ameliorează tusea, îmbunătăţeşte elasticitatea pielii, contribuind totodată la reducerea vergeturilor şi cicatricilor.

Uleiul esenţial de iasomie are un miros bogat, dulce, exotic şi floral.

Uleiul esenţial de iasomie se obţine din flori prin distilare cu vapori. Este un produs foarte căutat fiind folosit ca materie primă pentru o serie de parfumuri celebre. Este nevoie de aproape 1.000 kg de flori pentru a obţine 1 kg de ulei esenţial.

Există peste 100 de constituenţi în uleiul de iasomie, dar principalele componente chimice sunt: acetat de benzil, linalool, alcool benzilic, indol, benzoat de benzil, cis-jasmone, geraniol, metil anthranilate.

Datorită proprietăţilor sale emenagoge, uleiul esenţial de iasomie nu ar trebui să fie utilizat în timpul sarcinii. Utilizarea excesivă a acestui ulei ar putea diminua puterea de concentrare, având un efect profund relaxant.

Proprietăţile terapeutice ale uleiului de iasomie sunt: antidepresiv, antiseptic, afrodisiac, antispasmodic, cicatrizant, expectorant, galactagog, emenagog şi sedativ.

Este un remediu valoros în cazurile de depresie severă ajutând la calmarea nervilor, producând un sentiment de încredere, optimism şi euforie, în timp ce revitalizează corpul şi restabileşte echilibrul.

Uleiul esenţial de iasomie facilitează expulzarea în timpul naşterii, grăbeşte naşterea prin consolidarea contracţiilor şi, în acelaşi timp, ameliorează durerea. Este eficient în depresia post-natală şi favorizează secreţia de lapte matern.

Datorită efectelor profund liniştitoare şi calmante, uleiul esenţial de iasomie ajută în cazul problemelor sexuale, cum ar fi impotenţa, ejaculare prematură şi frigiditatea.

Are un efect benefic asupra sistemului respirator, ameliorând tusea iritantă şi ajutând în cazurile de răguşeală şi laringită. Este, de asemenea, de folos în cazul durerilor musculare, entorselor şi membrelor rigide.

Uleiul esenţial de iasomie normalizează tenul uscat, gras, iritat sau sensibil, îi creşte elasticitatea şi este adesea folosit pentru a ajuta în cazul vergeturilor şi pentru a reduce cicatricile.

Se poate combina cu uleiuri esenţiale de bergamotă, trandafir, lemn de santal şi toate uleiurile de citrice.

Precauţii:

Uleiul esenţial de iasomie este non-toxic, non-iritant şi, în general, non-sensibilizant. Cu toate acestea, unii oameni pot avea o reacţie alergică la acest ulei şi de aceea, ca şi în cazul celorlalte uleiuri esenţiale, se recomandă utilizarea sa cu precauţie.

Uleiurile esenţiale nu trebuie să fie utilizate nediluate şi nu trebuie să fie folosite pentru uz intern.

Nu se vor lăsa la îndemâna copiilor.

Dacă folosiţi un ulei esenţial pentru prima dată trebuie efectuat întotdeauna un test de sensibilitate cu un plasture timp de 24 de ore pe o mică parte de piele mai puţin sensibilă (după ce s-a diluat în mod corespunzător într-un de ulei de bază adecvat).


Uleiurile esenţiale se păstrează închise ermetic, în locuri uscate şi răcoroase, ferite de căldură şi lumină.

Preț: 5.00 RON
Cantitate: 
Copyright MAXXmarketing Webdesigner GmbH
 
 
Pentru potenta,pastila potenta, pastile potenta,impotenta,tratament potenta,natural potent,din dragoste,afrosidiac,afrosidiace,aromaterapie,elixirul dragostei, remedii potenta,spray potenta,unguent potenta,ceai potenta,tian li,meier.eross,stand-up,aromaterapie potenta,tratament impotenta,medicamente naturale pentru potenta.