Pentru potenta,pastila potenta, pastile potenta,impotenta,tratament potenta,natural potent,din dragoste,afrosidiac,afrosidiace,aromaterapie,elixirul dragostei, remedii potenta,spray potenta,unguent potenta,ceai potenta,tian li,meier.eross,stand-up,aromaterapie potenta,tratament impotenta,medicamente naturale pentru potenta.
 
full b56abe31b4c0ec2deded2bc8ff37adda Eros 60cps potenta naturala sanatatea sexuala masculina Stand Up - tonic sexual pentru potenta- 40 capsule - Medica Tian Li 4 fiole Tian Li 6 fiole
 
 
Sum total:   0.00 RON
Go to cart

MACCA 60cpr DACIA PLANT

MACCA 60cpr DACIA PLANT
zoom _JSHOP_ZOOM_IMAGE

Pentru potenta-MACCA 60cpr DACIA PLANT

MACCA => Eficient in:
- marirea libidoului la ambele sexe
- potenta, sterilitate
- disfunctii sexuale
- energizare
- vitalizare
- fertilitate
- refacere celulara
- dinamica sexuala

-COMENTARIU PRODUS:
- MACCA (Lepidium meyenii):
-Este o planta anuala cultivata in tinutul muntos din centrul statului Peru, America de Sud.

-Radacina de Macca seamana cu ridichea si reprezinta pentru localnici un aliment important cu faimoase calitati nutritive.

-in Peru, Macca este venerata de peste 2000 de ani. Legenda spune ca razboinicii consumau Macca inainte de a merge la lupta pentru a capata forta si rezistenta.

-Conchistadorii spanioli au numit-o "stimulentul sexual al incasilor.

-Astazi, Macca este cunoscuta ca "ginseng peruvian".

-Studii recente arata ca ar favorizzeaza libidoul, potenta sexuala si energia vitala.

-Femeile din America de Sud folosesc Macca de mii de ani pentru a-si mentine vitalitatea, a preveni oboseala si a atenua efectul stresului.

-Femeile din Peru consuma Macca de la varsta de trei ani si raman puternice, fertile, productive, cu au o vitalitate imensa pana la varste inaintate.

-Macca poate favoriza libidoul femeilor, dar pentru un rezultat maxim, trebuie consumata zilnic.

-Valoarea nutritiva a radacinii uscate este mare, similara cu cea a cerealelor (orez, grau).

-Contine:
-60% hidrati de carbon
-10% proteine
-8,5% fibre vegetale
-2,2% lipide, aminoacizi,acizi grasi, vitamine si minerale, ceea ce face ca din ce in ce mai multi sportivi de talie mondiala sa o foloseasca drept alternativa sigura la substantele anabolizante.

-Efectul benefic al radacinii asupra functiei sexuale se datoreaza continutului mare de proteine si substante nutritive vitale.

-O mare parte din substantele active se gasesc sub forma de aminoacizi necesari multor functii, inclusiv functiei sexuale si de reproducere.

-De asemenea, sunt necesari in sinteza substantelor care transmit semnalele sistemului nervos si joaca un rol major in procesul de stimulare sexuala si performanta fizica in timpul actului sexual.

-Principalii aminoacizi de care au nevoie aceste substante sunt fenilalanina, tirozina si histidina - toate trei fiind prezente in Macca in cantitati semnificative.

-Arginina este un alt aminoacid continut de planta, cu rol major in sustinerea fertilitatii barbatilor prin stimularea spermatogenezei, imbunatateste functia erectila si a ovulatiei la femei prin actiunea a patru alcaloizi numiti glucozinati. Reduce simptomele premenstruale (balonari, crampe, instabilitate emotionala), creste fertilitatea, intensifica lubrefierea vaginala si apetitul sexual.

-ACtIUNI:
-revitalizant
-regenerant
-tonic sexual
-creste libidoul
-adaptogen (ajuta la refacerea echilibrului sau homeostaziei organismului).

-INDICAtII:
-marirea libidoului la ambele sexe, potenta, sterilitate, disfunctii sexuale, energizare, vitalizare, fertilitate, refacere celulara, dinamica sexuala.

-ADMINISTRARE
-PENTRU ADULtI sI COPII PESTE 14 ANI = 1-2 comprimate de 3 ori pe zi, inainte de masa.

-PENTRU COPII INTRE 5 sI 14 ANI = ½-1 comprimat de 1-3 ori pe zi, inainte de masa, in functie de varsta si greutate.

-PENTRU COPII SUB 5 ANI, GRAVIDE sI LEHUZE = este recomandat cu avizul medicului.

-Comprimatele se iau cu putina apa sau se pot suge (absorbtia este mult mai rapida si efectul mai intens).

-CONTRAINDICAtII:
-Graviditate si lehuzie, prudenta in caz de intoleranta la lactoza.

Preț: 22.50 RON
Cantitate: 
Copyright MAXXmarketing Webdesigner GmbH
 
 
Pentru potenta,pastila potenta, pastile potenta,impotenta,tratament potenta,natural potent,din dragoste,afrosidiac,afrosidiace,aromaterapie,elixirul dragostei, remedii potenta,spray potenta,unguent potenta,ceai potenta,tian li,meier.eross,stand-up,aromaterapie potenta,tratament impotenta,medicamente naturale pentru potenta.