Pentru potenta,pastila potenta, pastile potenta,impotenta,tratament potenta,natural potent,din dragoste,afrosidiac,afrosidiace,aromaterapie,elixirul dragostei, remedii potenta,spray potenta,unguent potenta,ceai potenta,tian li,meier.eross,stand-up,aromaterapie potenta,tratament impotenta,medicamente naturale pentru potenta.
 
full b56abe31b4c0ec2deded2bc8ff37adda Eros 60cps potenta naturala sanatatea sexuala masculina Stand Up - tonic sexual pentru potenta- 40 capsule - Medica Tian Li 4 fiole Tian Li 6 fiole
 
 
Sum total:   0.00 RON
Go to cart

Zodia Sexuala

Zodia Sexuala

Despre virilitate dupa o anumita varsta nu putem vorbi decat daca ajutam cu ceva natural pentru potenta in asa fel incat sa fim la fel ca in vremurile bune .

Barbati sau femei fiecare au cel puţin o poziţie sexuală preferată, o poziţie sexuală care le stimuleaza simturile mai mult decât altele si care îi avantajează trupul în căutarea echilibrului perfect.
Se spune ca influenţa astrală are chiar şi aici un cuvânt important de spus, astfel unele zodii sunt satisfacute de clasica poziţie a misionarului în timp aceeaşi poziţie nu înseamnă mai nimic pentru un nativ al unei al unei alte zodii.
Pentru a-ţi cunoaşte partenerul, partenera cât mai bine, află ce poziţii o excită cel mai mult, în funcţie de trăsăturile specifice semnului zodiacal...pentru potenta comuna .

Pentru potenta zodia Berbec, acestui semn zodiacal aventuros, care crede în fiorul unei partide de sex extravagante şi mai puţin romantice, ii place orice poziţie care imită un exerciţiu fizic complicat si este de bun augur.De obicei flexibil, Berbecul iubeşte poziţia sexuală roaba sau hidrodeltaplanul - picioarele ei atârnă peste umeri, cu mâinile încrucişate la spate.

Pentru potenta zodiaTaur

Nu neapărat un exibiţionist în viaţa lui sexuală, Taurul preferă cu plăcere poziţia misionarului sau oricare altă poziţie care să nu implice foarte mult efort fizic.

Bărbatului Taur îi place să îşi ţină partenera în poală (poziţia lotusului în genunchi) sau stând pe canapea în timp ce te priveşte cum te mişti, cu spatele către el.

Pentru potenta zodia Gemeni

Nativul din Gemeni este un partener erotic extrem de jucăuş, un iubitor al extremelor. Te poate surpinde cu o poziţie simplă, dar pasională cum este cea a misionarului sau poate să îşi dorească extravaganţe haioase.

Iubeşte dansul eoritc (şi să îl ofere şi să îl primească) şi i se pare motivantă o poziţie sexuală care are loc pe masă, pe marginea căzii, pe scaunul de la birou...

Pentru potenta zodia Rac

Sensibilul Rac (aşa cum îl numesc toate măsurătorile astrale), oarecum timid este stimulat de poziţiile sexuale prin care reuşeşte o conexiune puternică cu partenerul, o intimitate profundă a trupurilor.

Bărbatul Rac iubeşte poziţiile sexuale care îi permit atingerea întregului corp al partenerei, cum este poziţia pe la spate, întinşi în pat sau poziţia misionarului.

O altă poziţie preferată de Rac poate fi "Gardianul": amândoi în picioare pentru o penetrare profundă, pe la spate.

Pentru potenta zodia Leu

Aşa cum probabil vă aşteptaţi, Leului i se potrivesc poziţiile sexuale care îi permit controlul total al partenerului sexual.

Pe bărbatul Leu îl excită poziţia în care femeia stă sprijinită de marginea patului sau a canapelei, cu spatele spre el. Tot pe la spate, cu femeia “în patru labe” îi poate aduce bărbatului Leu starea orgasmică perfectă.

Incitantă pentru nativul din Leu este şi orice poziţie pentru extravagantă şi dominatoare sex oral.

Pentru potenta zodia Fecioară

Misterioasei, dar şi conservatoarei Fecioară i se pare excitantă poziţia sexuală în picioare, faţă în faţă. Ambii parteneri îngenunchează pe un pat, uitându-se unul la celălalt – versiunea erectă a poziţiei misionarului care are ca obiectiv cât mai multă intimitate.

Încă un mic secret al nativului din Fecioară are legătură cu dorinţa de nou: acesta îşi doreşte să schimbe poziţiile sexuale în timpul aceluiaşi act sexual...

Pentru potenta zodia Balanţă

Balanţa iubeşte acele poziţii sexuale care au o tentă exotică, dar care în acelaşi timp sunt foarte comode.

Apoi, poziţiile sexuale care îl excită pe nativul acestei zodii trebuie să transmită romantism, senzualitate, artă erotică.

În această descriere se poate încadra poziţia în genunchi pe pat, faţă în faţă, în timp ce bărbatul îi înconjoară talia femeii, pentru a o penetra.

Pentru potenta zodia Scorpion

Perversul horoscopului european, Scorpionul iubeşte toate poziţiile sexuale care au o intensitate hiptnotică.

Un exemplu potrivit ar fi cea în care bărbatul îi ţine coapsele femeii şi o penetrează pe la spate.

Femeia în genunchi pentru o partidă de sex oral este, de asemenea, extrem de provocatoare pentru bărbatul din Scorpion.


Pentru potenta zodia Vărsător

Orice poziţie care îi stimulează imaginaţia este dătătoare de plăceri ascunse pentru îndrăzneţul Vărsător: podul, stând pe bărbat ca într-un fotoliu, balerina (în picioare, femeia ridică un picior cât mai sus pe care îl sprijină de umărul bărbatului).

Bineînţeles, pentru bărbatul Vărsător, orgasmică este şi orice poziţie extravagantă în care partenera îi face sex oral.

Pentru potenta zodia Peşti

Nativul din Peşti este un partener sexual complex şi pasional, adoră să îşi privească iubitul sau iubita în ochi în timpul actului sexual şi să îi exploateze fiecare parte a trupului său.

De aceea, excitant pentru nativul Peşti este nemuritoarea poziţie a misionarului, în cazul bărbaţilor din Peşti, mult mai provocatoare fiind cea în care femeia stă deasupra.

În picioare (faţă în faţă) şi "linguriţa" sunt alte două poziţii sexuale care îi pot provoca orgasmul celui născut sub semnul zodiacal Peşti.

Share
 
 
Pentru potenta,pastila potenta, pastile potenta,impotenta,tratament potenta,natural potent,din dragoste,afrosidiac,afrosidiace,aromaterapie,elixirul dragostei, remedii potenta,spray potenta,unguent potenta,ceai potenta,tian li,meier.eross,stand-up,aromaterapie potenta,tratament impotenta,medicamente naturale pentru potenta.